Despre noi

Va oferim o gama larga de echipamente pentru spalatorii auto si intretinere auto. Oferta  de echipamente pentru spalatorii este complexa si avantajoasa cuprinzand nebulizatoare, lanci spumante, aspiratoare profesionale pentru spalatorii auto, echipamente presiune apa rece, echipamente presiune apa rece si calda, piese si accesorii.

Echipa Top Jet ServicePentru a atinge un nivel superior de curatare, pentru a economisi timp si pentru a da dovada de profesionalism, echipamentele  pentru spalatoriile auto si de curatenie pe care le folosim trebuie sa indeplineasca un anumit standard. Acest standard este dat de utilitatea echipamentului, usurinta de folosire a acestuia, calitatea materialelor folosite. Toate aceste elemente sunt inglobate in produsele noastre, indiferent de categoria din care fac parte.
In afara de echipamentele profesionale pentru spalatorii auto mai dispunem de o gama larga de consumabile pentru spalatorii auto si cleaning.

Pe langa serviciile de distributie, va stam la dispozitie si cu servicii de consultanta, instalare si punere in functiune, service si intretinere, garantie si postgarantie a echipamentelor. Dispunem de un vast stoc de componente si accesorii pentru echipamentele dumneavoastra putand astfel interveni in remedierea problemelor oricand ne solicitati.

Ne vom bucura sa primim comanda d-voastra si va stam oricand la dispozitie pentru a raspunde la eventualele d-voastra intrebari suplimentare si pentru a va oferi  consultanta fara nici o obligatie.

Consumabile Spalatorii Auto

Va stam la dispozitie cu o gama foarte variata de consumabile si produse pentru spalatorii auto manuale precum:

Data fiind gama foarte extinsa de produse pentru spalatorii auto manuale existenta pe piata, va stam la dispozitie si cu servicii de consiliere in speranta ca impreuna vom reusi sa venim in intampinarea dorintei clientilor de a avea masini mai curate.

In consilierea si comercializarea detergentilor pentru spalatorii auto tinem intotdeauna cont si de efectele chimice ale acestora asupra masinilor, personalului din spalatorie si nu in ultimul rand a mediului.

Incercam pe cat posibil sa va punem la dispozitie fise tehnice ale produselor astfel incat sa puteti alege in depina cunostinta de cauza detergentii si solutiile cele mai potrivite spalatoriei dumneavoastra.

Activam ca importator si distribuitor al unor marci cunoscute de consumabile pentru spalatorii auto, oferindu-va atat produse profesionale pentru spalatorii manuale cat si servicii de consultanta, vanzare echipamente pentru spalatorii auto, montare si service utilaje.

Firma noastra vine in intampinarea clientilor sai cu o gama larga de echipamente de curatenie profesionale si acccesorii, pentru a fi utilizate in spatii comerciale si rezidentiale. Toate echipamentele sunt usor de folosit si nu necesita personal calificat pentru a fi utilizate. Sunt robuste, au randament ridicat si zgomot redus.

Echipamentele  profesionale  de spalat pardoseli si echipamentele profesionale pentru maturat  curata in profunzime, chiar si in locurile greu de ajuns prin metodele clasice, eliminand cele mai dificile pete, murdarii, riziduuri chimice. Sunt usor de utilizat pe toate suprafetele, datorita accesoriilor special concepute si patentate pentru diverse aplicatii.

Firma noastra va fi mereu aproape de dorintele dvs. pentru a va propune cea mai buna solutie pentru aplicatia dvs.
Ne vom bucura sa primim comanda dvs. si va stam oricand la dispozitie pentru a raspunde la eventualele dvs intrebari suplimentare si pentru a va oferi  consultanta fara nici o obligatie.
Comercializam o gama larga de masini automate pentru spalat pardoseli, masini cu injectie-extractie pentru spalat mochete si covoare, masini pentru spalat scari rulante, aspiratoare profesionale pentru praf si lichid, produse chimice, detergenti profesionali, ustensile profesionale pentru curatenie, dispensere, consumabile si echipamente pentru curatenie profesionala.

Avand o experienta de peste 10 ani in domeniul curateniei profesionale, echipa noastra va ofera utilaje si sisteme de cea mai inalta calitate, consultanta la alegerea acestora si pe parcursul intregului paterneriat, demostratii, livrare, garantie, sevice post vanzare, precum si cultivarea unor relatii pe termen lung bazate pe incredere si respect

DISTRIBUITORI

SC TARGET COMPANY SRL, http://www.targetcompany.ro/ , 0763.600.601

SC TOP JET SERVICE SRL, www.tjs.ro , 0722.323.643

SC VAVA LA VULK WASH SRL, 0761.325.601

SC ANIELO$MARIO CO SRL - www.echipamentespalatoriiauto.ro , 0746.828.495

SC THERION SRL, 0740.311.948

SC PADUREANU ETCOM SRL , 0742.083.272

Copyright © 2015. Toate drepturile rezervate - Web design by Creare magazin online